情人節就到,唔少人都花盡心思準備禮物送畀愛人。根據調查,原來女生們最想收到就係以下頭5位禮物。男士們,你哋識做啦!

第一位:保鮮花

係女仔都鍾意收花。不過愛情同鮮花一樣,最怕就係會凋謝,而只有保鮮花,就可以留低花朵最絢爛一刻,象徵住愛情都可以永遠keep住最美嘅Moment。

第二位:即影即有相機

而家嘅即影即有相機以光學原理曬相,唔使用電之餘拎出街又方便,絕對深得鍾意影相同自拍女士嘅歡心。

第三位首飾

手鏈頸鏈有綁住對方嘅意思。送畀心愛嘅人就係想綁住對方嘅心,呢份禮物相當有心思。

第四位

喺韓國送鞋畀愛人有「跟我一起走」嘅含意。如果你愛人係韓迷,送鞋畀佢既實用又投其所好。

第五位唇膏

女士們天生都係愛美,留意愛人用開邊個美妝品牌,然後揀最新出嘅唇膏,既可表現你嘅細心,又可以展示你為呢份禮物做足功夫,佢收到又點會唔感動呢。

諗到要買咩禮物,但未有情人?立即  按此  預約1小時免費諮詢服務,等我哋幫你搵返個合適你嘅情人,同你共度情人節啦!

Whatsapp諮詢   |   立即致電